Znajdujesz się na:

Opinie klientów

0001

Pozytywnie

Dobry kontakt i dbałość o realizację zamówienia,
Anna K.
2022-05-30
0002

Polecam

Szybka realizacja, dobry kontakt, towar zgodny z opisem.
Urszula
2022-03-27
0003

opinia

Meble zgodne z zamówieniem, bardzo ładne. Jedyna uwaga do instrukcji montazu. Zła jakość druga, miejscami nie do odczytania. Meble polecam jak najbardziej. Plusem szybka realizacja zamówienia.
Lidia
2022-02-03
0004

Oliwa soft

Wszystko zgodne z zamówieniem. Termin realizacji zamówienia również zgodny.
Iwona
2022-01-27
0005

Zakupiona szafka

Polecam sprzedawcę . Dobry kontakt i szybka realizacja .
Sylwia Miotk-Hebel
2021-12-29
0006

Półka

Wszystko zgodnie z ofertą.
Dostawa skuteczna
Andrzej
2021-11-24
0007

bs 11

dostawa szybka.ladnie zaoakowana .brak uszkodzen.co do montazu mogl byc bardziej czytelny.na elementach powinny byc oznaczenia takie jak na instrukcji montazu.przyspieszylo by to latwosc montazu.co domnie to poradzilem sobie szybko .mialem juz okazje skladac wasze meble .polecam wasz sklep.pozdrawiam jozek mragowo
jozek mragowo
2021-11-23
0008

Łóżko Bolero

Warto było czekać,łóżko jest cudne, wygodne i pięknie się prezentuje !!!!!!!!!!!!
Ela
2021-11-13
0009

Meble do salonu

Meble super, łatwe w skręcaniu, wszystkie pieknie zapakowane i dostarczone w 3 dni od zamówienia
Bogna
2021-11-01
0010

Szafka 15 Tiffany

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka wysyłka, towar bardzo dobrze zapakowany. Szafka łatwa do złożenia, czytelna instrukcja. Polecam zakupy w tym sklepie!
Eliza
2021-10-26
0011

Szafka Rio II

Zarówno sposób dostarczenia, jak i sam towar na bardzo dobrym poziomie jakości. Polecam sklep i szafkę.
Sylwia
2021-10-22
0012

modena md 7

BARDZO PROFESJONALNA OBSŁUGA KLIENTA.
pOLECAM INNYM KLIENTOM
OCENA 5
Janusz
2021-10-20
0013

Opinia

Profesjonalizm pod każdym względem,super kontaktsolidne wykonanie mebli,szybka dostawa,bardzo dobrze zabezpieczony towar.Polecam z całego serca:):):)
MaciejR
2021-10-14
0014

Pochwala

Szybko i sprawnie. Polecam. Ocena 5
Karolina
2021-09-16
0015

Opinia

Jestem zadowolony z Waszych usług bo realizacja zamówienia błyskawiczna A meble które zamówiłem nie pierwszy raz bardzo łatwe w montażu
Szymon
2021-08-27
0016

Meble kuchenne

Wszystko super polecam serdecznie każdemu kto szuka dobrej jakości materiałów, miłej i fachowej obsługi klienta oraz szybkiego czasu realizacji zamówienia.
Ewa
2021-08-23
0017

Meble Madagaskar II

Obsługa solidna i profesjonalna. przesyłka dostarczona bardzo szybko. Wygląd mebli zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolony. Według mnie firma zasługuje na ocenę bardzo dobrą.
Waldemar
2021-07-26
0018

Opinia

Szybka dostawa,szafeczka super !!!
Elżbieta
2021-06-24
0019

Meble TIFFANY

Miła obsługa, szybka wysyłka, meble w porządku. Polecamy!
RISER.domy
2021-06-15
0020

Meble Monsun

Wszystko w porządku, dostawa sprawna oraz miła obsługa.
Łukasz
2021-06-15
0021

Łóżko Blog21 i materac

Jestem zadowolony z obsługi. Przed zakupem, jak i w trakcie realizacji kontakt ze sprzedającym był łatwy, telefonicznie czy meilowo. Zadawałem pytania o jakość łóżka czy pomoc w doborze materaca, umawiałem dokładniejsze terminy dostaw. Przyszło dokładnie to czego się spodziewałem.
Fachowa, fajna obsługa,Polecam.

Przy składaniu łóżka okazało się że brakuje 4 bardzo ważnych śrub, łączeniowych łóżko z regałami. trzeba było kombinować. Jakiś błąd po stronie producenta. Na to raczej dostawca wpływu nie miał.
Jakościowo z łóżka Blog21 jestem zadowolony, wyglądają na solidne, dość masywne, plecki i klamki ok. Samo składanie intuicyjne, w mojej ocenie dość łatwe, Czytelna instrukcja, a skręcam meble średnio 1x na kilka lat, 2 osoby są potrzebne do składania na końcowym etapie tworzenia górnej części łózka + łączenia.
MarcinWLD
2021-05-30
0022

Meble


Szanowni Państwo

Meble oceniam na 5 natomiast instrukcja montażu porażka nawet doświadczonego montera wprowadzają w błąd

Pozdrawiam
Królski Mariusz
2021-05-25
0023

stół kamduo

Swietny produkt, świetna jakosc, super realizacja i zapakowanie. Profesjonalnie. Polecam. ocena na 5
Ania
2021-04-23
0024

Meblościanka

Wszystko ok.5
Justyna
2021-04-20
0025

Meble kuchenne MODENA

Bardzo szybki czas realizacji, meble ładne i dobrze zabezpieczone do transportu. Niestety firma przewozowa trzymała paczkę 3 dni na bazie 40 km od miejsca docelowego.
Paulina H.
2021-04-06
0026

Szafki pinia

Szafki dostarczone w terminie, wykonane na najwyższym poziomie, domawiałam szafki po raz kolejny i kontakt za każdym razem przyjemny.
Beatka
2021-03-24
0027

szafka na buty

Realizacja samego zamówienia super - szybko, sprawnie, meble ładnie zabezpieczone do wysyłki.
Magda
2021-03-19
0028

Meble Boss

Świetne meble w dobrej cenie
Polecam
Sebastian
2021-02-17
0029

Opinia

Bardzo jestem zadowolona szafka jest porządna, a realizacja po zamówieniu natychmiastowa myślałam że będę czekała ze 4 tygodnie. A tu raptem nie cały tydzień.
Zawsze tu wrócę jak będę potrzebowała coś wybrać.
Wielkie dzięki.
Teresa
2021-02-12
0030

Polecam!

Dziękuję sprzedawcy za błyskawiczne zrealizowanie mojego zamówienia, wówczas gdy w innych salonach szafa która mnie interesowała nie była dostępna lub czas oczekiwania był dosyć długi. W 'Najlepsze Meble' łącznie z dostawą miałam ja w tydzień. Szafa spełniła moje oczekiwania. Plus również za miły kontakt telefoniczny. Polecam serdecznie :)
Martyna Lewandowska
2021-02-06
Sklep wspiera: Argonium

Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach statystycznych oraz personalizacji ustawień serwisu.

Jeżeli nie blokujesz w przeglądarce tych plików, to zgadzasz się na ich używanie oraz zapisywanie w pamięci urządzenia. W przeglądarce istnieje możliwość zarządzana plikami cookies. Korzystanie z serwisu bez blokowania plików cookies oznacza zgodę na ich wykorzystywanie.