Znajdujesz się na:

Opinie klientów

0001

meble moka

Zamówienie,realizacja,dostawa i informacja a przede wszystkim
bardzo dobre ceny --- PERFEKCYJNIE Polecam z pełnym przekonaniem.
Ocena: 5
R. Kokocha
2021-01-13
0002

Meble kuchenne

Najlepsze meble.pl to firma godna polecenia,bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą,fajne meble,solidnie zapakowane i zabezpieczone,dostarczone zgodnie z wczesniejsza informacja o dostawie.
Agata
2021-01-06
0003

meble

wszystko ok meble zgodne z opisem, dobry kontakt ze sprzedającym, szybka wysyłka polecam
Piotr
2020-12-28
0004

001

Zdecydowanie polecam zakup mebli w tej Firmie. Kupiłam tu komplet do salonu typu Irma oraz do zestaw do pokoju typu Brando. Chciałabym też odnieść się do Pana Kierowcy, który zgodnie z umową był na czas. Uprzejmie i kompetentnie odpowiadał na nasze pytania o nowe meble.Warto tu wracać!
Helena
2020-12-21
0005

Witryna

Towar zgodny z opisem. Solidnie zapakowany. Dobra jakość. Polecam.
Violetta
2020-12-14
0006

Polecam

Zamówienie dotarło z małym opóźnieniem (wiadomo, covid). Towar wstanie idealnym, świetnie zabezpieczony do transportu. Polecam ten sklep.
Kay
2020-12-10
0007

Opinia

100%zadowolenia, zamówienie dotarło do mnie szybko jakość zamówienia bardzo dobra
G.pok33
2020-12-09
0008

Meble

Bardzo szybka realizacja zamówienia..
Paulina
2020-12-04
0009

Polecam

to mój pierwszy zakup w najlepszemeble.pl
Polecam. Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem, jak na tą cenę bardzo wysoka jakość, łatwy montaż. szafka nocna pasuje idealnie. Polecam ten sklep
Marek
2020-11-24
0010

Półka

Super obsługa,b.dobrze zabezpieczone meble i przesyłka w terminie. To się nazywa obsługa klienta
Dawid
2020-11-05
0011

Stół rozkładany MOKA-MK-11

Spełnił oczekiwanie 5
Dorota Matuszewska
2020-10-25
0012

Wójtowicz

Towar w porządku ,szybka dostawa,niestety troche obsuwa z terminem więc ocena 4
Wojciech
2020-10-24
0013

Stolik kawowy

Polecam
Kinga
2020-10-17
0014

szafa

zakup był przeprowadzony bez zarzutu wszystko w terminie i zgodnie z zamówieniem termin 3 dni uważam za bardzo dobry ogólnie ocena na 5
wiech
2020-09-27
0015

Opinia

Przesyłka dostarczona w ustalonym terminie. Towar nie był uszkodzony.
perbar
2020-09-23
0016

Półka

Kontakt z klientem, szybkość dostawy, jakość i zgodność z opisem na 5+. Polecam.
Piotr
2020-09-15
0017

Zamówienie zrealizowane

Udało się otrzymać przesyłkę ! Towar był uszkodzony przez firmę kurierską! Do trzech razy sztuka!:) Udało się!!!

Realizacja szybka i profesjonalna!



Justyna
2020-09-13
0018

Opinia

Jestem bardzo zadowolonym klientem :)
Przemiła obsługa, sprawna realizacja.
Polecam!
...
2020-08-19
0019

Modena

Polecam. Meble są ładne i starannie wykonane.
Przesyłka wysłana terminowo i dobrze zabezpieczona.
Kontakt z biurem bardzo dobry.
EwelinaU
2020-08-13
0020

meble Irma

Zakupione meble z kolekcji Irma prezentują się bardzo ładnie.
Solidne wykonanie.
Kontakt ze sklepem bardzo dobry, realizacja zamówienia bez zarzutu.
W czasie montażu jeden z elementów szafki został uszkodzony, po zgłoszeniu incydentu u sprzedającego ten stanął na wysokości zadania. Otrzymałam nowy element w ciągu 2-3 dni.
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie.
Katarzyna
2020-08-07
0021

meble

meble przyszły na czas w dobrym stanie jestem zadowolony
Ryszard
2020-08-04
0022

szafa fado 180

Szafa prezentuje się bardzo ładnie. Kontakt oraz obsługa bez zarzutu.Jedyna wada tego zakupu to mało czytelna instrukcja montażu.
justyna
2020-07-22
0023

Modena

Super obsługa, szybka realizacja
Polecam
Karina
2020-07-21
0024

Meble Tiffany

Super obsługa. Szybka wysyłka. Telefon z informacją ze sklepu o zamiarze wysłania. Jednym słowem pełen profesjonalizm
Agata
2020-07-12
0025

Półka lionelo

Polecam w 100%. To już moje kolejne zamówienie w tej firmie. Jak zawsze wszystko ok.
Kinga Ozorowska
2020-07-07
0026

Ok

Wszystko szybko, sprawnie i bez problemów. Zamówienie zgodne z opisem i dobej jakości.
Kat Jas
2020-07-05
0027

Meble Modena

Meble porządnie wykonane, solidne i ładne (podobnie jak salonowe, które także kupiłam w tym sklepie i tego producenta). Realizacja błyskawiczna pomimo odległości, kontakt ze sklepem bardzo dobry. Przed wysłaniem nawet zadzwoniono sugerując mi poprawki w zamówieniu (kwestia blatów), z których jestem zadowolona.
Polecam
Aleksandra
2020-06-30
0028

Meble Tiffany

Bardzo profesjonalna firma. Wysyłka błyskawiczna świetny kontakt ze sprzedawcą. Meble przepiękne ❤️
Renata
2020-06-28
0029

Wspaniały sklep

Bardzo polecam. Robiłam zakupy 2razy. Ceny konkurencyjne, taniej niż w znanej sieci, koszty dostawy 0 zł. Wysyłka praktycznie w dzień zamówienia. Potwierdzenie zamówienia i wysyłki telefonem. Towary bezpiecznie spakowane. Expresowi kurierzy. Dziękuję.
Pięć gwiazdek ***** ;-)
Ewelina
2020-06-26
0030

ocena

Meble jednego dnia zamówione a trzeciego dostawa.Bardzo szybko.W dostawie wszystko zabezpieczone dotarło bez uszkodzeń,Dla całości duzy pozytyw.
klient
2020-06-24
Sklep wspiera: Argonium

Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach statystycznych oraz personalizacji ustawień serwisu.

Jeżeli nie blokujesz w przeglądarce tych plików, to zgadzasz się na ich używanie oraz zapisywanie w pamięci urządzenia. W przeglądarce istnieje możliwość zarządzana plikami cookies. Korzystanie z serwisu bez blokowania plików cookies oznacza zgodę na ich wykorzystywanie.